Stifter og ejer af Mindweiss A/S:

 

Ole Weiss foto

 

“Hvorfor lære af
vores fejl

– når vi kan lære af
vores succeser”

 

 

Adm. direktør Ole Weiss
ow@mindweiss.com
Mobil: 40 57 65 55

Ole Weiss har gennem sit store engagement og bemærkelsesværdige indlevelsesevne, inspireret, trænet og udviklet over 35.000 ledere og medarbejdere i danske og udenlandske virksomheder.

Ole Weiss har fået sin erfaring, kompetence og inspiration som bl.a. medejer af Danmarks største og mest succesfulde konsulenthus Cultivator A/S. (Det tidligere FJ-Gruppen), coach og medinstruktør på Pepsi University i Orlando og Milano samt sit tætte samarbejde med erhvervspsykologerne fra Integro.

Ole Weiss er uddannet og certificeret til at gennemføre og instruere Firewalking seminarer fra Tolly Burkans organisation F.I.R.E., Firewalking Institute of Research and Education.

Ole Weiss er certificeret PMA trainer (Progressive Mental Alignment) fra Florida Management School.

Ole Weiss har ligeledes været medstifter og salgs- og marketingdirektør i Internet analyseinstituttet Zapera.com A/S. (I dag YouGov).

VIl du vide mere om
hvordan du kan udvikle
din virksomhed?

CTA
Sender

Leder- og medarbejderudvikling

Mindweiss A/S blev grundlagt i januar 2001 af Ole Weiss på baggrund af hans mere end 20 års erfaring som managementkonsulent, inspirator og coach.

Virksomheden er en stærk samarbejdspartner, der udbyder leder- og medarbejderudvikling og har opnået markante resultater sammen med en lang række danske og udenlandske virksomheder.

MINDWEISS A/S

Gersonsvej 33
DK-2900 Hellerup

TLF: +45 70 26 27 17

mindweiss@mindweiss.com