Unikke Forløb

Vores unikke forløb handler om dig og din virksomhed.

Uanset om det er dig eller din virksomhed, skæddersyr vi det udviklingsforløb, der er nødvendig for situationen du eller din virksomhed er i lige nu.

Vi mener, at det perfekte udviklingsforløb er unikt og et forløb der giver optimalt udbytte (ROI) og samtidig trækker på så få ressourcer som muligt. Derfor arbejder vi ud fra en 5-trins proces samt vores filosofi om at bevare kernen og stimulere til fremskridt! Vi tror på det effektive i at bygge videre på det ledere og medarbejdere allerede kan.

Vi kalder det for “ReLoad” ganske som de fleste kender det fra computeren “CTRL ALT DELETE” vi genstarter computeren uden at slette harddisken, men får computeren til at køre igen – og måske hurtigere. Det samme gør vi for den enkelte, teamet eller i hele organisationen.

Udfyld formularen MERE INFO og las os drøfte mulighederne for jeres unikke ønsker.

 

VIl du vide mere om
hvordan du kan udvikle
din virksomhed?

CTA
Sender

Leder- og medarbejderudvikling

Mindweiss A/S blev grundlagt i januar 2001 af Ole Weiss på baggrund af hans mere end 20 års erfaring som managementkonsulent, inspirator og coach.

Virksomheden er en stærk samarbejdspartner, der udbyder leder- og medarbejderudvikling og har opnået markante resultater sammen med en lang række danske og udenlandske virksomheder.

MINDWEISS A/S

Gersonsvej 33
DK-2900 Hellerup

TLF: +45 70 26 27 17

mindweiss@mindweiss.com